0800 26 00 0

0800 26 00 0

0800 26 00 0

Stapelbedden

6 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

6 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Stapelbedden – als één bed niet genoeg is!

Ook voor families met 2 kinderen bieden wij met onze stapelbedden de ideale mogelijkheid om van de kinderkamer een slaap- en speelparadijs te maken. Bereidt u zich voor op oneindig veel speelplezier en laat de fantasie van uw kinderen de vrije loop. De kleine avonturiers transformeren in piraten die de oceaan oversteken, of vorsten die diep in de jungle heersen. De kinderen zullen niet alleen slapend tijd in het bed doorbrengen, maar ook uren aan speelplezier beleven in en rondom het stapelbed.
De etagebedden helpen de kinderen bij hun ontwikkeling. Ze helpen uw kind sneller, beter en nauwkeuriger te handelen en de kinderen zullen zich op een speelse manier, ook op sociaal vlak ontwikkelen.Social Media vindt nu in de kinderkamer plaats, in plaats van achter de telefoon, tablet, of PC. Ook de tijd die achter de televisie wordt besteed zal verminderen. Het stapelbed wordt dé eye-catcher van de kinderkamer en zal voor jaloerse blikken zorgen. Daarnaast zien de bedden er niet alleen goed uit, maar zijn ze ook nog eens van hoogwaardige kwaliteit.

Stapelbedden – kwaliteit waar we trots op zijn!

De kinderbedden bestaan uit Noors grenen en dit geeft de Wickey stapelbedden een zekere charme. Het natuurlijke, onbehandelde en voorgeboorde hout, zorgt voor het ideale slaapklimaat en een zorgenloze opbouw. Balken van 58x58 mm verzekeren stabliteit en de kwaliteit die u van een Wickey-bed mag verwachten. Net zoals alle andere bedden uit de Wickey Happy-serie, kunt u het bed uitbreiden en/ of combineren met beddenaccessoires. Of het nou beddenladen, zeilen, of matrassen zijn, bij Wickey vindt u het allemaal.

Vind nu het passende stapelbed!

Begin nu aan de zoektocht naar het perfecte stapelbed en u zult zien dat we een breed assortiment aan verschillende soorten bedden hebben. Zoals het Wickey Penny’s Pony House Duo, hét bed voor de paardenliefhebbers. Of kiest u voor de WickeySponge House Corner? Het stapelbed met 3 verschillende opbouwmogelijkheden en oneindige speelmogelijkheden. Zeer geliefd is ons WickeyForest Hut Duo stapelbed, waarbij u kunt kiezen uit een klimwand, of een touwladder.

Koop nu uw Wickey stapelbed in onze online winkel!