0800 26 00 0

0800 26 00 0

0800 26 00 0

Speelbedden

14 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

14 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Wickey speelbedden – Het perfecte bed voor uw kinderkamer!

Met een Wickey speelbed zullen de ogen van uw kind oplichten als nooit tevoren. En door het vele speelplezier zult u versteld staan van de creativiteit die uw kind zal laten zien terwijl in en rondom het speelbed gespeeld wordt.
Hier komen piraten, ridders en bloemenmeisjes tot leven. Het speelbed verandert in een schip, een kasteel, een marktkraam, of raceauto waardoor uw kind helemaal kan opgaan in zijn/haar eigen wereldje. Hoe dan ook zal uw kinderkamer gevuld zijn met gelach en zal het speelbed uitgroeien tot het favoriete speelgoed van uw kind. Urenlang speelplezier verzekerd!

Grote keuze aan speelbedden

Onze keuze aan WICKEY kinderbedden laat geen kinderwens onvervuld en u zult zeker iets passends vinden voor uw kinderkamer. Zo is er het Wickey Lady´s House voor de meisjes, of het Wickey Captain Black met zijn grote zeil. Er zijn ook stapelbedden zoals de Wickey Sponge House Duo, die geschikt zijn voor twee kinderen, of hoogslapers zoals de Wickey Winney´s Hut. Zoals u ziet, kunnen wij wat speelbedden betreft aan alle wensen voldoen. En dit zijn nog maar enkele voorbeelden uit het grote Wickey assortiment. Het beste neemt u een kijkje in onze bedden categorieën om al onze speelbedden te bekijken.

Speelbedden van hoge kwaliteit

Onze speelbedden worden aan de hand van onze strenge kwaliteitseisen in onze eigen werkplaats geproduceerd. De bedden bestaan uit natuurlijk en onbehandeld hout. Dit garandeert een gezonde en rustige slaap. Bovendien kunnen onze speelbedden probleemloos worden uitgebreid, aangezien wij ook losse modules aanbieden. Misschien wilt u achteraf een dak of een lade aan het bed toevoegen. Bij Wickey is dat geen enkel probleem.

Hebt u al een passend speelbed uitgezocht?