0800 26 00 0

0800 26 00 0

0800 26 00 0

Hoogslapers

3 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

3 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Hoogslapers van Wickey, voor de avonturiers die hoog in de wolken willen slapen

Voor de kinderen die tussen de sterren willen slapen, heeft Wickey bijzondere hoogslapers in het assortiment! Iedere hoogslaper biedt bijzondere speelmogelijkheden. Zoals bij alle Wickey producten staat plezier en veiligheid voorop. De kinderen leren op een speelse manier hun motoriek te ontwikkelingen.  De fantasie wordt geprikkeld en de sociale vaardigheden worden, door het spelen met andere kinderen, verbeterd.
De hoogslapers zijn gemaakt van Noors grenen en hebben door hun uiterlijk een eigen, unieke charme. De kinderen hebben zoveel plezier, dat u versteld zal staan hoeveel tijd de kinderen in de kinderkamer besteden aan het spelen in en rondom het kinderbed.
Ook over de compactheid van de hoogslapers is nagedacht. Juist in kleine kinderkamers bieden ze de mogelijkheid om de ruimte onder het bed optimaal te benutten. Hebt u samen met uw kinderen op een creatieve wijze het bed in de kinderkamer geplaatst en/of uitgebreid? We verheugen ons altijd op ingezonden foto’s van het resultaat van uw creativiteit en de creativiteit van de kinderen.

Wat is bijzonder aan onze hoogslapers?

Deze vraag is gemakkelijk te beantwoorden. De Wickey hoogslapers bestaan uit Noors grenen, of - vurenhout en worden met grote zorg geproduceerd. Het hout is natuurlijk en onbehandeld verwerkt, om voor de ideale nachtrust te zorgen. De voorgeboorde planken zorgen voor een gemakkelijke montage van het kinderbed. Balken van 58x58 mm verzekeren stabiliteit.
De vele beddenaccessoires zorgen ervoor dat ook de bedden van de Happy-serie een goede nachtrust zeker stellen en speelplezier gegarandeerd is. Ook kunt u op een later tijdstip het bed uitbreiden, of combineren. Of het nou klimstenen, een vlag, of een briefkast is, plezier is gegarandeerd.

Welke hoogslaper is geschikt?

Deze vraag kunnen wij niet voor u beantwoorden. Maar door samen met uw kind(eren)in de webshop te kijken, zult u het ideale bed vanzelf tegenkomen. Zo is er bijvoorbeeld de Wickey Bo´s Pony Shed hoogslaper met extra veel plek om te spelen. Niet te vergeten de Wickey Jungle Hut hoogslaper, met klimwand en touwladder. Of wordt het de Winney’s Hut met telescoop en boeg? U en uw kind zullen veel plezier beleven bij het zoeken naar een hoogslaperen haast niet kunnen wachten totdat de hoogslaper in de kinderkamer staat.

Bestel nu een unieke hoogslaper voor uw kind!