0800 26 00 0

0800 26 00 0

0800 26 00 0

Eenpersoons bedden

5 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

5 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

In Wickey eenpersoonsbedden worden de leukste spelletjes gespeeld.

De WICKEY kinderbedden zullen uw kinderen veel speelplezier bezorgen, terwijl er nieuwe fantasiewerelden ontdekt worden.
De fantasie van de kinderen maakt overuren tijdens het spelen in en rondom het kinderbed. De kleine avonturier waant zich een ridder, autocoureur, of een piraat. En meisjes mooie prinsessen, of kleurrijke bloemenmeisjes.
De fantasie van de kinderen kent geen grenzen en daarnaast wordt de creativiteit en de motoriek tijdens het spelen gestimuleerd en ontwikkeld?

Breed aanbod Wickey eenpersoonsbedden

Ook onze eenpersoonsbedden zijn in verschillende varianten met hun eigen unieke uiterlijk in de webshop aanwezig. In de Wickey Captain Sam vaart de avonturier over woeste zeeën en de speeltoren van de Wickey Captain Flynt beschermt de kinderen tegen hoge golven. Ook de Captain Black is zeer geliefd, dankzij zijn grote en mooie zeil, met Vikingen, -of piratenlook. In de webshop kunt u beddenaccessoires kopen om uw aankoop uit te breiden. Zoals een tweede zeil met andere opdruk, of handige beddenladen.

Eenpersoonsbedden van hoge kwaliteit

De kinderbedden worden door Wickey ontworpen, geproduceerd en rechtstreeks naar u verzonden. De bedden bestaan uit onbehandeld Noors grenen- en vurenhout, wat zorgt voor het perfecte slaapklimaat. De voorgeboorde planken vergemakkelijken de montage. Ieder bed wordt inclusief een uitgebreide montagehandleiding geleverd en kan naar wens uitgebreid worden met bijvoorbeeld een dak, beddenladen,vlaggen, stuurwielen, etc.

Welk bed gaat het worden?